Eiersalade

verse-eiersalade
Maak zelf overheerlijke verse eiersalade.
Heerlijk voor op brood maar natuurlijk ook lekker op een toastje of stukje stokbrood!!

Suggesties:
Voor extra smaak kun je ook nog kerriepoeder of paprikapoeder toevoegen!

Ingrediënten:

2 hard gekookte eieren, ¼ rode ui, 5 à 6 strengen bieslook, peper, zout, 2 ½ eetlepel mayonaise, 1 eetlepel grove Dyon Mosterd.

Recept:

Pel de 2 eieren en leg ze in een kom.
Snij de eieren fijn (in kleine blokjes/stukjes). Eventueel kan dit ook met een eiersnijder als je die hebt.

Snipper een ¼ rode ui en voeg deze bij de gesneden eieren.

Voeg nu 2 ½ eetlepel mayonaise en 1 eetlepel mosterd toe.
Meng dit geheel goed door elkaar.
Voeg eventueel om het geheel wat smeuïger te maken nog wat (koffie)room of slagroom toe.

Was de verse bieslook, dep de bieslook een beetje droog en knip het boven de eiersalade in stukjes.

Breng op smaak met wat peper en zout.

Meng alles nog eens goed door elkaar.

Klaar!!

Serveersuggesties:

Zet de salade 1 nacht in de koelkast vóór gebruik als je de smaken nog wat sterker wil hebben.

Wat vond je van dit recept? Laat een reactie achter